Ik begeleid individuen, teams en organisaties die een verandering willen, maar niet geloven dat dat kan. Ik ga graag je persoonlijke scepsis en wantrouwen te lijf om samen mogelijkheden, moed hoop en perspectief te ontdekken. Je bent echt tot meer in staat dan je denkt als je erkenning ervaart in wat je kunt en wie je bent. Het gaat er dan niet om dat je wezenlijk verandert. Het gaat erom dat je herkent wat je als vanzelf doet. Dat je weet en begrijpt waarom je dat zo doet. Dat je bewust kiest wat je daar verder mee wilt én dat je die stap(pen) zet die je zo graag wilt zetten. Meestal betekent een keuze voor iets anders ook dat je kiest voor het minder bekende. Dan werkt het om support te organiseren, omdat dat iets anders van je vraagt. Ik kijk graag met je mee, juist op die momenten waarop jij (onbewust) besluit dat je wat jij graag wilt niet mag of niet kan! 

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling en veranderkunde. Samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in het centrum van Breda. 

Wil je mij alvast leren kennen? Hieronder kun je de podcast luisteren van een radio-interview met mij over "Werken met vertrouwensdynamieken- Een zaak maken van wat belangrijk voor je is" van maart 2020. 

Je bent van harte welkom met je vraag.

drs. Suzanne van Veen 

Trainer | Coach | Veranderkundige
06 15076566
info@suzannevanveen.nl
Generaal van der Plaatstraat 3
4811 RE Breda
KvK:20134329

Sandra Boer & Robert Tordoir | Art Partners

Sylvia Weijmer| HRM huis

deelnemer Ethische Commissie Phoenix opleidingen

aangesloten bij Nobco
Nederlandse Orde voor Beroeps
coaches