Els Dokter
Organisatieadvies en Teamontwikkeling

Ik heb Suzanne leren kennen als een zeer bevlogen en betrokken coach en trainer. Tijdens de training Persoonlijk Leiderschap weet ze de deelnemers op hun gemak te stellen én op scherp te zetten. Ze zet zich met al haar expertise en ervaring in om je te begeleiden je persoonlijke doelen scherp te krijgen en er stappen in te kunnen zetten. Stappen die ikzelf niet voor mogelijk had gehouden.
Ze benoemt wat ze ziet en bevraagt je over datgene wat je nodig hebt. Ze laat bijzonder goed de stilte zijn werk doen en voelt  steeds goed aan wat er moet gebeuren. Daarbij schroomt ze niet om haar eigen kwetsbaarheid en levenservaring in te brengen, wat ik als ontzettend bijzonder en waardevol heb ervaren.
Daarnaast is ze een ontzettend prettig en leuk mens met wie je óók nog kunt lachen.

Cock van der Bruggen
Directeur a.i. Scholengroep Rotterdam/ Interimmanager, trainer, procesbegeleider

Ik heb een ongelooflijk sterke training teambuilding gevolgd bij Suzanne. Incompany in twee dagen tijd weet Suzanne op een prettige en indringende manier de diepte in te gaan op persoonlijk niveau en tegelijkertijd te zorgen dat de samenwerking in het team een gedegen fundament krijgt. Suzanne is betrokken, biedt veiligheid, is zorgvuldig en nauwkeurig in haar interventies en weet met "kleine' vragen grote dingen bij mensen teweeg te brengen. Een toptrainer die ik nog zelden ben tegen gekomen.

Emily Maas
Adviseur G4 Traineeships| Traineebegeleider G4 Traineeprogramma Informatiemanagement

Suzanne is een vakvrouw met een hart van goud. Ik heb zelf deelgenomen aan haar trainingen en haar ingehuurd voor trainingen voor mijn medewerkers. Alle keren heeft ze mijn verwachtingen overtroffen. Zij weet ervoor te zorgen dat je het uiterste uit jezelf haalt, met toch een duidelijk respect voor jouw grenzen. Juist door deze balans tussen veiligheid en de positief kritische aanpak, zijn er blijvend enorme stappen gemaakt binnen een paar dagen!

In haar rol als opdrachtnemer levert ze zeer hoge kwaliteit in haar producten. Zelfs de mensen die eerst nog bedenkingen hebben, weet ze op warme wijze mee te krijgen, met prachtige resultaten.

Sara Ghasemi
Contractmanager @ Gemeente Den Haag

Suzanne neemt je mee in de avonturen van je ontwikkeling. Zij zorgt ervoor dat je verbinding zoekt en vindt: met jezelf, je omgeving, anderen. In een veilige omgeving werk je aan je doelen. Suzanne  leidt je in je proces. Zij benadert je ontwikkeling op een positieve en open manier. Niets is fout. Het is pittig, maar het resultaat is het zeker waard en na de training voel je je een winnaar. Haar training is geschikt voor iedereen, voor elk probleem, voor jong en oud. Ze brengt je telkens tot een hoger niveau. Ik gun iedereen deze ervaring. Ik gun iedereen Suzanne. 

Paula Ackermann
Eigenaresse Houtmeid | Impresario Speakers for Good

Suzanne is een inspirerend en warm persoon. In de training die ik bij haar heb gevolgd wist zij mij aan het werk te zetten. Zij heeft mij een spiegel voor gehouden en mij anders te laten kijken naar zaken en anders te handelen en denken dan ik gewend ben. Het terugvallen in het aloude patroon is zo makkelijk. Door haar methode kom je er zelf achter waar de kern van de uitdaging ligt en daar mee aan de slag te gaan. Suzanne kan opvallend goed luisteren, helder duiden en positief confronterend handelen. Ik heb veel van haar geleerd dat ook daadwerkelijk beklijft. 

Rob Hazelhoff
Directeur Bouwkundig Adviesbureau

Suzanne heeft mij 2 dagen incompany met ons team op een zeer prettige en bijzondere manier het samenwerken laten ervaren. Haar manier van training is zo gevormd dat ze, zonder dat je het merkt, een team zichzelf kan laten ontwikkelen. De wijze van feedback is bijzonder knap afgestemd op de terplaatse gevormde situatie. Suzanne, bedankt voor je goed afgestemde training!

Kevin Miley
Senior Consultant @ Motivaction

"Als ik iemand iets vertel over de training dan geef ik aan dat ik het niet leuk vond. Maar het heeft mij wel heel veel gebracht. Ik ben er enthousiast over en ik kan het anderen aanbevelen. Als je, zoals ik, probeert er alles uit te halen wat je kan, dan brengt dat met zich mee dat je flink met jezelf geconfronteerd wordt. Die confrontatie maakt dat je veel leert. Dat ik mijn doelen heb bereikt, maakt mij  zelfverzekerder. Om eerlijk te zijn: je vervalt af en toe in oude patronen. Het is de kunst om dat te herkennen en doorbreken. Op zakelijk vlak heb ik af en toe de diverse sheets er weer bij gepakt om het weer even scherp in mijn hoofd te krijgen. Dat helpt!"

Hugo

Ik uit meer over hoe ik me voel. Ik benoem meer dat het te druk is en ik geef mijn grenzen aan. Het idee en de ervaring te kunnen veranderen geeft ook weer nieuwe energie.

Yvonne Hogenstein
Activiteitenbegeleider klinische geriatrie @ Amphia Ziekenhuis

Suzanne is deskundig in haar methode en de uitvoering van de training Persoonlijke Ontwikkeling en leiderschap. Centraal staan ieders persoonlijke doelen. Indien nodig ondersteunt Suzanne deelnemers in hun proces met gerichte interventies,analyses en informatie. Een bijzondere, verrijkende ervaring!

Yara Muller
Gemeente Den Haag Afdeling Intensieve Begeleiding

Suzanne weet verrassend duiding te geven aan dat waar soms lastig grip op te krijgen is.  Een zaak maken van wat voor mij belangrijk is en mezelf duidelijker positioneren zitten inmiddels in mijn kern-handelen. Het mooie aan de training is dat ik er geen trucjes leerde. Ik heb zelf de regie over mijn handelen en maak bewust een keuze in wat ik anders wil. Tijdens de training zorgt Suzanne voor veiligheid en openheid, met respect voor ieders eigen grenzen, in het doorbreken van vicieuze cirkels. Ik ervaar meer energie, omdat ik weet wat me te doen staat en hier actief mee aan de slag kan. Ik ervaar rust en ontspanning, doordat ik meer grip heb op hetgeen ik wil aanpakken of waar ik last van heb."

Marleen Westerop
Trainer en Coach Effectiever en relaxed werken

Ik heb een training persoonlijk leiderschap bij Suzanne gevolgd. Suzanne is een zeer kundige trainer en coach. Ze laat niets liggen en gaat echt de diepte in als dat nodig is. Er ontgaat haar niets. Knap hoe zij de deelnemers een spiegel weet voor te houden!

Sandra Galjaard
Verandergids| Business Consultant| Sociale Innovatie| Sociale Media

Als je op zoek bent naar een recht toe recht aan training, waarbij je met wat theorie aan de slag gaat en wat rollenspellen speelt, moet je niet bij Suzanne aankloppen. Maar wie wil dat deze dagen nog? Suzanne hanteert een geheel eigen manier van 'trainen' die gelukkig sterk afwijkt van de standaard, waardoor je een week lang bijzonder intensief aan jezelf en je doelen werkt. Ik heb de 'training' ervaren als een belangrijk omslagpunt. Het heeft mij exact op het juiste moment het juiste resultaat gegeven. Suzanne heeft super goede 'antennes' die ze ook gebruikt tijdens de trainingen. En daarnaast is het gewoon een supertof mens!