"Ik heb een ongelooflijk sterke training teambuilding gevolgd bij Suzanne. Incompany in twee dagen tijd weet Suzanne op een prettige en indringende manier de diepte in te gaan op persoonlijk niveau en tegelijkertijd te zorgen dat de samenwerking in het team een gedegen fundament krijgt. Suzanne is betrokken, biedt veiligheid, is zorgvuldig en nauwkeurig in haar interventies en weet met "kleine" vragen grote dingen bij mensen teweeg te brengen. Een toptrainer die ik nog zelden ben tegen gekomen."

Cock van der Bruggen
Directeur a.i. Scholengroep Rotterdam/ Interimmanager, trainer, procesbegeleider

"Suzanne is een vakvrouw met een hart van goud. Ik heb zelf deelgenomen aan haar trainingen en haar ingehuurd voor trainingen voor mijn medewerkers. Alle keren heeft ze mijn verwachtingen overtroffen. Ze weet ervoor te zorgen dat je het uiterste uit jezelf haalt met toch een duidelijk respect voor jouw grenzen. Juist door deze balans tussen veiligheid en de positief kritische aanpak zijn er blijvend enorme stappen gemaakt binnen een paar dagen! In haar rol als opdrachtnemer levert ze zeer hoge kwaliteit in haar producten. Zelfs de mensen die eerst nog bedenkingen hebben, weet ze op warme wijze mee te krijgen, met prachtige resultaten. ."

Emily Maas
Adviseur G4 Traineeships| Traineebegeleider G4 Traineeprogramma Informatiemanagement

"Suzanne weet verrassend duiding te geven aan dat waar soms lastig grip op te krijgen is.  Een zaak maken van wat voor mij belangrijk is en mezelf duidelijker positioneren zitten inmiddels in mijn kern-handelen. Het mooie aan de training is dat ik er geen trucjes leerde. Ik heb zelf de regie over mijn handelen en maak bewust een keuze in wat ik anders wil. Tijdens de training zorgt Suzanne voor veiligheid en openheid, met respect voor ieders eigen grenzen, in het doorbreken van vicieuze cirkels. Ik ervaar meer energie, omdat ik weet wat me te doen staat en hier actief mee aan de slag kan. Ik ervaar rust en ontspanning, doordat ik meer grip heb op hetgeen ik wil aanpakken of waar ik last van heb. "

Yara Muller
Gemeente Den Haag Afdeling Intensieve Begeleiding