Eerstvolgende Training Persoonlijk Leiderschap
18 t/m 21 mei en 25 juni 2021 

Wat ik doe

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

TEAMONTWIKKELING

Effectieve teams bestaan uit teamleden die bereid zijn tot samenwerken. Dat is in de praktijk minder vanzelfsprekend dan het lijkt. Een team waarin ieder een eigen plek heeft, weet wat hij te doen heeft en dat ook doet. Een team waarin met elkaar werk gemaakt wordt van wat dat betekent voor de teamleden. Een team waarin ook successen herkend en gevierd worden. En een team waarin afspraken zijn over wat niet ter zake is of gedeeld wordt.

Ik begeleid organisaties, teams en individuen die iets willen veranderen of bestendigen, maar deep down niet geloven dat dat kan.

Beginnen bij het begin. Van daaruit verder gaan. Niet langer vastlopen in bekende vicieuze cirkels, maar deze als uitgangspunt voor je ontwikkeling nemen. Eigen patronen herkennen en invloed uitoefenen op je gedrag en op de effecten die dat bij jezelf en anderen teweeg brengt. Anders sturing geven aan je leven en keuzes maken in leven en werk.

Training Persoonlijk Leiderschap |Opleiding Gedeeld Leiderschap

PERSONAL COACHING

Op je werk of in je persoonlijk leven lijk je soms vast te lopen in een situatie, een probleem of een relatie. Of je staat op het punt een nieuwe stap te zetten of een besluit te nemen en weet niet hoe je moet beginnen. Jouw bekende gedrag werkt niet meer en je vertrouwde aanpak levert niet langer op wat je hiervoor nodig hebt. Tijd voor een andere benadering..