Wat ik doe 

Leiderschapsontwikkeling

Organisatieontwikkeling & Teamontwikkeling

Effectieve teams bestaan uit teamleden die bereid zijn tot samenwerken. Dat is in de praktijk minder vanzelfsprekend dan het lijkt. Een team waarin ieder een eigen plek heeft, weet wat hij te doen heeft en dat ook doet. Een team waarin met elkaar werk gemaakt wordt van wat dat betekent voor de teamleden. Een team waarin ook successen herkend en gevierd worden. En een team waarin afspraken zijn over wat niet ter zake is of gedeeld wordt.

Leiderschapsontwikkeling: Training Persoonlijk Leiderschap

Mijn meest waardevolle product is deze Open Inschrijving Training Persoonlijk Leiderschap. Vijf dagen achter elkaar en een Toetsingsdag na zes weken.

Personal Coaching| Executive Coaching

Op je werk of in je persoonlijke leven loop je soms vast in een situatie, een probleem of een relatie. Je staat op het punt een nieuwe stap te zetten of een besluit te nemen en weet niet hoe je moet beginnen. Of ontbreekt het je niet aan wilskracht en voorwaartse energie, maar weet je niet hoe je rust en ontspanning neemt? Jouw vertrouwde aanpak levert niet altijd meer op wat je nodig hebt om het goed te hebben. Tijd voor een andere benadering.