Eerstvolgende Trainingen Persoonlijk Leiderschap
17 t/m 20 november en 18 december 2020
23 t/m 26 februari en 26 maart 2021
18 t/m 21 mei en 25 juni 2021

Leiderschapsontwikkeling

Beginnen bij het begin. Van daaruit verder gaan. Niet langer vastlopen in bekende vicieuze cirkels, maar deze als uitgangspunt voor je ontwikkeling nemen. Eigen patronen herkennen en invloed uitoefenen op je gedrag en op de effecten die dat bij jezelf en anderen teweeg brengt. Anders sturing geven aan je leven en keuzes maken in leven en werk. 

Teamontwikkeling

Effectieve teams bestaan uit teamleden die bereid zijn tot samenwerken. Een team waarin ieder een eigen plek heeft, weet wat hij te doen heeft en dat ook doet. Een team waarin met elkaar werk gemaakt wordt  van wat dat betekent voor de teamleden.  Een team waarin ook successen herkend en gevierd worden. Waar ruimte is voor ieders waarheid, wijsheid en ervaring.

Personal Coaching

Op je werk of in je persoonlijk leven lijk je soms vast te lopen in een situatie, een probleem of een relatie. Of je staat op het punt een nieuwe stap te zetten, een lastig besluit te nemen en weet niet hoe je moet beginnen. Jouw bekende gedrag werkt niet meer en je vertrouwde aanpak levert niet langer op wat je hiervoor nodig hebt.