PERSONAL EN EXECUTIVE COACHING

Op je werk of in je persoonlijk leven lijk je soms vast te lopen in een situatie, een probleem of een relatie. Of je staat op het punt een nieuwe stap te zetten, een lastig besluit te nemen, maar weet niet hoe je moet beginnen. Jouw bekende gedrag werkt niet meer en je vertrouwde aanpak levert niet langer op wat je hiervoor nodig hebt. In deze situaties is individuele begeleiding of supervisie een mooi middel om je patronen te doorzien en nieuwe alternatieven voor je gedrag te ontdekken. Ik kijk graag met je mee naar wat jij nodig hebt om verder te kunnen en wat dat voor je betekent. Door te werken op diepere lagen heeft de coaching meer impact en heeft de verandering achteraf een meer duurzaam karakter. 

Ben je werkzaam op bestuurs- of directieniveau of op een andere manier eindverantwoordelijk leider?  Ik werk graag met je aan de persoonlijke en professionele vragen die jouw positie met zich meebrengt. 

Ook als je behoefte hebt aan een verdiepingsslag na een training, dan is een individueel supervisietraject effectief. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op.