OPLEIDING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

In iedere open training Persoonlijk Leiderschap is naast mij een opleidingsplek beschikbaar. Als co-trainer zet je tijdens deze opleiding jouw eigen doorleefde ervaring in in de ontmoeting met de deelnemers. Deze opleidingsplek biedt je de kunde, de kennis en de professionele beroepshouding om de Van Veen-werkwijze in gedeeld leiderschap in je eigen werk te gebruiken.

Doelgroep: Leiders, trainers, opleiders en coaches die minimaal 1x de training Persoonlijk Leiderschap hebben gevolgd. 

Ik neem je mee in de achtergronden van de methodiek en het ontwikkelen van jouw trainers- en/of leiderschapsvaardigheden: het leren herkennen en gebruiken van de didactische modellen: de vijf werkwijzen, besluitvormingsprocessen, action learning, overdrachtsprincipes, thema's uit de TA en systemisch werken. Je krijgt inzicht in de fasen van de samenwerkingsmethodiek, het schakelen tussen de interventieniveaus: leren door inzicht, ervaren en doen. Presentatie: aanwezig zijn volgens het Wiel van Samenwerken congruentie en consistentie in relatie tot ieders individuele dynamiek en de groepsdynamiek. Methodiek en didactiek: inzicht in de tevredenheidsmethode met het typerend gebruik van stiltes en onderbrekingstactieken, elementen uit systemisch werken en Transactionele Analyse, inzicht in en werken met vijf-fasenmethode, werken met contracten,  Groep en groepsprocessen. Tijdens de opleiding krijg je gericht feedback op jouw specifieke ontwikkelvraag.

Kosten: €3.000 excl. BTW en excl verblijfskosten.

NIEUW: in het tweede kwartaal van 2022 start ik een nieuwe opleidingsgroep met alleen gevorderden. Laat me alvast weten als je interesse hebt.