Individueel Traject Persoonlijk Leiderschap

Wanneer ben jij eigenlijk tevreden en waarom werkt dat zo bij jou?

 Het Individueel Traject Persoonlijk Leiderschap geeft je grip op je persoonlijke en professionele identiteit. Het is een kortdurend, intensief programma waarin je 1-op-1 met Suzanne aan het werk gaat. Vooraf bepaal je in overleg wat je nodig hebt. Je maakt concrete resultaatafspraken en die resultaten zijn de basis van wat je na deze dag in handen hebt. Zinvolle inzichten en handvatten om anders en bestendigd verder te gaan.

De waarde van deze manier van werken zit in de onverdeelde persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van het resultaat:

Reflectie op en helder krijgen van (de herkomst van) jouw persoonlijke waarden en principes

Grondige heroriëntatie op belangrijke pijlers in je relaties in werk en leven: je weet wat je wilt en waarom en hoe je daar hierna met plezier en innerlijke beslistheid naar handelt

Kiezen: waar neem je afscheid van,  wat hou je vast en wat geef je hierna de aandacht die het verdient? 

Begrip van wat jouw Persoonlijk Leiderschap definieert en dit in woorden gevat

Je legt je keuzes en besluiten vast in een Persoonlijk Leiderschap Statuut 

Dit programma heeft de vorm van een 1-op-1 begeleiding en is meestal binnen zes weken in te plannen: intakegesprek, aanloop en voorbereiding, een hele dag (9-17 uur) samen aan het werk en nazorg voor het inpassen in je dagelijkse leven.

Overweeg je dit programma te doen of wil je meer informatie? 

Vraag dan via de aanmeldknop hieronder een kennismakingssessie aan. Tijdens deze (gratis en vrijblijvende) sessie oriënteer je je samen met Suzanne op de mogelijkheden.

Aanmelden voor Kennismakingssessie

Aanmelden