Training Persoonlijk Leiderschap

Wil je effectiever communiceren? Wil je meer energie en plezier uit werk en relaties? Hoe wil je omgaan met weerstand en lastige situaties? Niet langer vastlopen in bekende vicieuze cirkels, maar deze als uitgangspunt voor je ontwikkeling nemen. Anders sturing geven aan je leven en duidelijke keuzes maken in leven en werk.

Trainersopleiding

In iedere Open inschrijving training Persoonlijk Leiderschap is een opleidingsplek beschikbaar. Als co-trainer zet je tijdens deze opleiding jouw eigen doorleefde ervaring in in de ontmoeting met de deelnemers. Deze opleidingsplek biedt je de kunde, de kennis en de professionele beroepshouding om de beginselen van de Van Veen-werkwijze tijdens je eigen werk te gebruiken.

Personal Coaching| Executive Coaching

Op je werk of in je persoonlijke leven loop je soms vast in een situatie, een probleem of een relatie. Je staat op het punt een nieuwe stap te zetten of een besluit te nemen en weet niet hoe je moet beginnen. Of ontbreekt het je niet aan wilskracht en voorwaartse energie, maar weet je niet hoe je rust en ontspanning neemt? Jouw vertrouwde aanpak levert niet altijd meer op wat je nodig hebt om het goed te hebben. Tijd voor een andere benadering.